reasoni refillide kasutamine?
Moderaator: Moderaatorid
reasoni refillide kasutamine?
kuidas kasutata Reasonis refille? mul on neid arvutis hulk olemas, aga ükski masin neid ei loe. versioon on Reason 2.5 Adapted for M-Audio.
kasutan seda umbes nädal aega.
kasutan seda umbes nädal aega.
"I don't use Logic, I use Reason" - Unter Null
Pole ammu Reasonit näppinud, aga minu mälu järgi oli Refill spetsiaalselt Reasonile arusaadavas keeles kokkupakitud formaat. Ei tule hetkel meelde ühtegi teist softi ( peale Reasoni enda ), mis neid kasutada oskaks.
Refill võib endas sisaldada palju erinevaid asju - näiteks sounde NNXT sämplerile, trummikitte ReDrumile, loope dr.Rexile või ka patche Subtractorile/Malströmile. Mul on vanast ajast alles üks massiivne Sonic Reality refill, kus on sees ( lisaks kõigele muule ) isegi näiteks mingid valmis Reasoni settungid, pillid-efektid juba ühendatud jne ning sul pole vaja muud, kui ainult mängida.
Minu mäletamist mööda tuli refill salvestada Reasonile teadaolevasse spets folderisse ja sealt leiab iga instrument juba ise endale sobiva asja üles.
Refill võib endas sisaldada palju erinevaid asju - näiteks sounde NNXT sämplerile, trummikitte ReDrumile, loope dr.Rexile või ka patche Subtractorile/Malströmile. Mul on vanast ajast alles üks massiivne Sonic Reality refill, kus on sees ( lisaks kõigele muule ) isegi näiteks mingid valmis Reasoni settungid, pillid-efektid juba ühendatud jne ning sul pole vaja muud, kui ainult mängida.
Minu mäletamist mööda tuli refill salvestada Reasonile teadaolevasse spets folderisse ja sealt leiab iga instrument juba ise endale sobiva asja üles.
Kahjuks ei mäleta enam detaile, aga midagi keerulist seal küll polnud.
Kuniks keegi teadja vastata viitsib, tasub muidugi uurida asja manuaali, või ka näit. siit http://www.reasonfreaks.com
Kuniks keegi teadja vastata viitsib, tasub muidugi uurida asja manuaali, või ka näit. siit http://www.reasonfreaks.com
nii.
lasein ka endale reasoni peale üleeile ja asusin katsetama.
kuna ma ise pole ka eraldi refille tirinud siis tõmbasin kohe ühe.
- pakkisin siis lahti ta kohe reasoni kausta. minul oli see siis näiteks D:\Program Files\Propellerhead\Reason
- reason lahti.
- kuna mina tõmbasin 1001 subtractori presetti siis ülevalt menüüst "Create" ning sealt siis juba vastav masin millele need asjad tõmmatud sai. minul oli siis "Subtractor analog synthesizer".
- no ja siis sealt selle masina ülevalt vasaku nurga poolt leiad väikse nupu, kus peal väike kaust kujutatud. vajutad sinna ja siis sealt otsid oma refilli välja.
minul töötas.
lasein ka endale reasoni peale üleeile ja asusin katsetama.
kuna ma ise pole ka eraldi refille tirinud siis tõmbasin kohe ühe.
- pakkisin siis lahti ta kohe reasoni kausta. minul oli see siis näiteks D:\Program Files\Propellerhead\Reason
- reason lahti.
- kuna mina tõmbasin 1001 subtractori presetti siis ülevalt menüüst "Create" ning sealt siis juba vastav masin millele need asjad tõmmatud sai. minul oli siis "Subtractor analog synthesizer".
- no ja siis sealt selle masina ülevalt vasaku nurga poolt leiad väikse nupu, kus peal väike kaust kujutatud. vajutad sinna ja siis sealt otsid oma refilli välja.
minul töötas.
-
- Autoriteet
Avad REASON'i, siis avad suvalise DEVICE'i, igal DEVICE'l on (selle displei kõrval, milles on kirjas INIT PATCH või muu sisse laetud sämpli nimetus) kastike (näeb välja samasugune nagu nt. Word's või Excel's olev kastike, millele klikkides saad avada varem salvestatud faile), mille kaudu saad saunde vastavasse DEVICE'sse laadida. Avaneb aken, kus on folderid. TOOLBAR'l on REASON'i logoga nupuke (Find All Refills). Klõpsad sellele, ning siis peaks REASON ise kõik refillid üles otsima (refillid peavad kõik olema muidugi samas kaustas). Siis klikid suvalisel refillil ning seal on kaustad, mis sisaldavad erinevate DEVICE'de saunde. Sul on ainult vaja soovitud sound valida, siis open ja edasi on sinu enda looming.
- StargateMax
- Äss
Ma olin 1,5 aastat tagasi kuni Reason 1.0 väljatulekuni (u. 2001. algus) suur Reasoni kasutaja, äkki oskan midagi lisada.
Osad allalaetud refillid on millegipärast sellised, et Reason ei loe neid üldse välja, on nad siis vigased või midagi muud, ma ei tea. Aga refille saab kasutada ka mujal. Mitte küll otseselt, aga on olemas programm refill viewer / unpacker, millega saab enamikest refillidest sämplid kätte, et neid mujal kasutada.
Osad allalaetud refillid on millegipärast sellised, et Reason ei loe neid üldse välja, on nad siis vigased või midagi muud, ma ei tea. Aga refille saab kasutada ka mujal. Mitte küll otseselt, aga on olemas programm refill viewer / unpacker, millega saab enamikest refillidest sämplid kätte, et neid mujal kasutada.
- StargateMax
- Äss
esiteks - ta lihtsalt ei tunnista ega leia neid uusi refille, ükskõik kus kataloogis nad on. teiseks - panin täpselt samasse kataloogi, kus algsed refillid olid.
kolmandaks - äkki see Reason Adapted on kuidagi ära krutitud, et ta muid refille ei tunnistagi, põhimõtteliselt? originaalversioon on muidu. ohh jahh
kolmandaks - äkki see Reason Adapted on kuidagi ära krutitud, et ta muid refille ei tunnistagi, põhimõtteliselt? originaalversioon on muidu. ohh jahh
"I don't use Logic, I use Reason" - Unter Null
- StargateMax
- Äss