tegu on siis rahulikuma dnb looga.
sekvenseriks oli flstudi6 ja efektid olid ka kõik sellega kaasas olevad.
räägitakse, et need on juustud, aga mul tuleb neid kruttides omaarust kõige parem saund.
masteris lisasin ma natukene kompressi.
ja lõikasin kõrgeid-madalaid.
puuviljainimestele veel teadmiseks, et
kasutasin ainult sampleri ja sliceri kaneleid.
kõige mõnusamad saundid tulevad ikka samplerist.
http://www.hot.ee/m123321/Mxer%20-%20Dr ... dreams.mp3
drums and dreams
Moderaator: Moderaatorid
- StargateMax
- Äss
- StargateMax
- Äss
see oli fli enda stereolaiendaja. stereolaiendajatega on ültse üks naljakas asi. kui sisse lülitad, tundub, et instrument läks poole laiemaks ja poole paremaks, aga kui mõne aja pärast selle välja lülitad tundub, et asi läks veelgi paremaks:D.
ma ise ei tea stereolaiendajatest eriti midagi aga nii nagu mina aru olen saanud, siis nad teevad nii, et parema/vasaku heli hilineb natukene.
ma kasutan tavaliselt stereolaiendajat siis, kui mul on kaks instrumenti sarnastel sagedustel, ühel panen vasakust tuleva signaali hilinema ja teisel paremast, siis keeran pan- nupud instrumentidel nii, et ikka jääb tunne, et mõlemad instrumendid tulevad keskelt:D kõlab kuidagi kuidagi puhtamalt.
tavaliselt kasutan seda just igasugustel padidel ja atmodel.
ma ise ei tea stereolaiendajatest eriti midagi aga nii nagu mina aru olen saanud, siis nad teevad nii, et parema/vasaku heli hilineb natukene.
ma kasutan tavaliselt stereolaiendajat siis, kui mul on kaks instrumenti sarnastel sagedustel, ühel panen vasakust tuleva signaali hilinema ja teisel paremast, siis keeran pan- nupud instrumentidel nii, et ikka jääb tunne, et mõlemad instrumendid tulevad keskelt:D kõlab kuidagi kuidagi puhtamalt.
tavaliselt kasutan seda just igasugustel padidel ja atmodel.