Kuidas küll muusikamaitse üle vaielda,see on ju igal inimesel erinev.Vaielda pole minuarust mõtet

,siin võiksid igaüks lihtsalt omad eelistused ja maitsed välja tuua.
Kui hakata mõtlema,mis minu eelistused on ,siis ei oskagi välja midagi tuua

Ma olen oma maitselt üsna sarnane StargateMax-le,mulle meeldib ka meloodia ja neid nimesi mida StargateMax välja tõi, meeldivad ka mulle ja sama loetelu mis ei meeldi,ei istu ka mulle.
Siinkohal tahaks öelda,et kui musa ikka ei meeldi siis mulle ei loe mis tasemel ta tehtud on,olgu või maailma
Ma olen suhteliselt salliv jah,kuna ise olen nn.süldi tegija,käin pidudel ja sünnadel leelotamas,siis siinkohal ikka oma maitset ei saa arvestada.Kunagi 10 aastat tagasi, kui sellega tegelema hakkasin,siis ikka arvasin,et teen neid lugusi mis minule meeldib,aga varsti sai selgeks,et nii see ikka hästi ei lähe ja vanad tegijad ütlesid ka,et rahvas tahab ikka kuulata tuttavaid lugusi ja kaasa ümiseda,sa võid kodus omaarust väga hea loo teha,aga inimese jätab see suhteliselt ükskõikseks.Sünnal peab ikka Valged roosid ja Läänemere lained olema,siis on pidu hästi läinud.
Seetegelikult ei ole päris see jutt mida rääkida tahtsin,lihtsalt tuli mõttesse.Raen peaks ka ühtteist oskama selle kohta öelda,küll rohkem pubimuusik,natsa ikka erinev kui mängida sünnipäeval

Väga palju kuulan eesti muusikat,et kuidas tehakse ja mida tehakse,isegi mõnikord mõni kena lugu repsi võtta
Eks see sallivus tuleb ka võibolla aastatega,usun,et olen siin foorumis üks vanemaid,kui mitte kõige vanem.

Tähenärija heameeleks,parandasin ära,juhtub vahel selliseid apsakaid.No ma ei tea,pidev eesti muusika maha tegemine

.Ma arvan,et kuulun ka väikest viisi sinna meelelahutajate hulka.Eks igas muusikavaldkonnas on omad tegijaid ja ei saa ju võrrelda Homenjat näiteks Heiki Mätlikuga.Raenul on õigus,omas lahtris on Homenja ja kadunud Meie Mees kõvad tegijad.Näiteks mina laulan vaid eesti keeles,mida mõni jälle peab mitte millekski,no kui ma peaks minema 50 aastase inimese juubelile ja kukkuma inglise keeles laulma,no siis ma arvan,et varsti hakatakse nägusi tegema ja küsitakse,et kas eesti keelseid laule polegi.Mulle meeldivad eesti keelsed laulud,sest ega ikka palja raha pärast nüüd 10 aastat ikka ei tee küll seda asja,see on kindel.Tegelt ma ise ikka kuulan teistsugust muusikat ka,olen siia arvutisse kogunud ikka üht teist,mul on sedasi,et ega ma kellegi fänn otsast lõpuni pole igal lauljal või bändil on lugusi ,mis mulle meeldivad ja lood mis mulle ei meeldi,sedasi pole,et vot absoluutselt kõik on hea.Vaatasin oma kausta praegu,et mis on seal siis,üldiselt tundub ikka laiatarbe kaup,mida paljud kuulavad:Phil Collins,Queen,Bad Boys Blue

Elton John ,Enigma,Enya,Michael Learns To Rock,Verka Serduchka,Valeri Meladze jne.päris kirju rida.