Helikaart, RCA ja TRS väljunditega
Moderaator: Moderaatorid
-
- Autoriteet
Helikaart, RCA ja TRS väljunditega
Küsimus selline, et kas on olemas sellist helikaarti, millel oleks olemas RCA ja TRS tüüpi väljundid? Miks küsin? Sellepärast, et sooviks korraga helika taga hoida ja kasutada monitore ja tavalisi resiiveri taga olevaid kõlareid.
PS. oman ESI Juli@ helikat, millel vastavad väljundid olemas, aga sellel see jama, et mõlemaid korraga kasutada ei saa.
PS. oman ESI Juli@ helikat, millel vastavad väljundid olemas, aga sellel see jama, et mõlemaid korraga kasutada ei saa.
-
- Autoriteet
Oot, aga kui on olemas vastavad üleminekud, siis saaks mina ju enda Juli@ teha niimoodi, et ostan kõigepealt nö. TRS tüüpi "vargapesa". Teisisõnu, teeks ühest väljundist kaks ja sealt omakorda jagaksin siis veel ühe väljundi RCA-ks. Siukesed nö. "vargapesad peaks ju vist olemas olema? Aga kust oleks võimalik saada üleminekut TRS-lt RCA-le (mina pole näinud kusagil kahjuks).
PS. lugesin oma jutu korra üle ja ei saanud midagi aru, mis ma kirjutasin, loodetavasti keegi saab paremini aru ja oskab midagi tarka öelda.
PS. lugesin oma jutu korra üle ja ei saanud midagi aru, mis ma kirjutasin, loodetavasti keegi saab paremini aru ja oskab midagi tarka öelda.
Puht füüsiliselt on ju selline väljundi jagamine erinevate asjade vahel võimalik küll, aga ma ei kujuta hästi ette, kas see ka elektroonika mõttes hästi lubatud on. Ilmselt oleks siiski vajalik mingi pisike skeem vahele ehitada.
Siit edasi liiguvad näit. minu mõtted küll juba pisikese mikserpuldi soetamise peale ...
Siit edasi liiguvad näit. minu mõtted küll juba pisikese mikserpuldi soetamise peale ...
-
- Autoriteet
Muide, seesamune Samson C-Control oleks ka ilmselt sinu probleemile parim lahendus http://forums.vaikene.net/viewtopic.php?t=65
-
- Autoriteet
Nii, sain nüüd vajalikud üleminekud ja asi täiesti toimib Jääb üle vaid loota, et see väljundite jagamine monitoridele, resiiverile ja helikaardile fataalselt ei mõju.
Kui ma monitore ja resiiverit samal ajal ei kasuta, siis ei tohiks ju midagi juhtuda. Kui samaaegselt kasutada, siis võib midagi läbi põleda, on mul õigus?
Kui ma monitore ja resiiverit samal ajal ei kasuta, siis ei tohiks ju midagi juhtuda. Kui samaaegselt kasutada, siis võib midagi läbi põleda, on mul õigus?
-
- Autoriteet