Hetkel on kasutuses Behringer Xenyx 1202, mis on odav ja mõnusalt väike. Kuid ma läksin selle õnge, et seal on "12 sisendit", mis kahjuks on eksitav, vähemalt minu jaoks. Tundub, et seal on vaid 4 stereosisendit ja 4 monosisendit. Need omakorda jagunevad siis 8x L ja R (koonduvad stereonuppude alla) ja 4 mikri/kitarri sisendit, mis on mononuppude all. Viimastest sain L ja R abil teha 2 stereokanalit, aga see on kuidagi kohmakas. Seega kokku sain 6 stereokanalit, millest 2 on läbi p... aetud.
Olen juba pikemat aega otsinud, aga ei leia midagi, millel oleks vähemalt 8 stereosisendit (näiteks L+R, 6.3mm monopistikutega paarikaupa).
Kõik mikserpuldid, mida ma olen leidnud, kasvavad mikri/kitarri sisendite arvelt laiemaks, stereosisendeid on alati vaid 1 kuni 4.

Ma ei saa aru, mis värk on... või olen ma millestki lihtsalt valesti aru saanud. Kuidas näiteks Espen Kraft oma stuudiotäie süntesaatoreid kokku miksib? Kas samamoodi kitarrikanalitega läbi p... nagu mina?
Edit:
Otsisin (jälle) ka Thomann-i läbi (mixer / audio interface) ja täiesti ajab hulluks... Kõik kohad on mikri/instrumendi sisendeid täis, aga mitte stereosisendeid. Ulme.