Sisselogimine
Moderaator: Moderaatorid
-
- Tegija
Sisselogimine
Minule on siinne sisselogimine väga meeltmööda. Parool ja kasutajanimi sisse ning vajutad enterit. Ja oledki sees, aga siit ka üks loll küss. Mind huvitab, et kas väljalogimisel ei saaks mõnda klahvikombinatsiooni kasutada? Asi oleks mugavam nii mulle, kui paljudele teistele.
Re: Sisselogimine
Ilmselt peab ikka leppima selle üleval paremal nurgas oleva "Logi välja" nupul klikkimisega.
Ma lisaks, et minul on asjad sätitud kogunisti nii mugavalt, et tänu Keychain'ile on mõlemad lahtrid juba eeltäidetud ning sisselogimiseks vajutan vaid enter
Tõsi, välja oskan ka mina vaid hiirega logout vajutades
-
- Tegija
Ja mulle see meeldib Sisselogimine. Aga välja - no pole hullu saame ilusti hakkamaraen kirjutas:Ma lisaks, et minul on asjad sätitud kogunisti nii mugavalt, et tänu Keychain'ile on mõlemad lahtrid juba eeltäidetud ning sisselogimiseks vajutan vaid enter
Googeldasin natuke ning tuleb välja, et ikka on võimalik klahvikombinatsiooni abil välja logida. Tõsi, see klahvikombinatsioon sõltub veidi veebisirvijast. Google Chrome puhul on selleks Alt+X, Firefox puhul aga Alt+Shift+X. Muid sirvijaid ei ole mul paraku proovimiseks käepärast, aga see X seal lõpus on neil kõigil ühine.
-
- Tegija
Jee - Tänud enarenar kirjutas:Googeldasin natuke ning tuleb välja, et ikka on võimalik klahvikombinatsiooni abil välja logida. Tõsi, see klahvikombinatsioon sõltub veidi veebisirvijast. Google Chrome puhul on selleks Alt+X, Firefox puhul aga Alt+Shift+X. Muid sirvijaid ei ole mul paraku proovimiseks käepärast, aga see X seal lõpus on neil kõigil ühine.
-
- Tegija
Isiklikult minule see väljalogimine kohe lausa meeldib