Komistasin 1 Eesti pillipoes sellise isendi otsa, armastus esimsest silmapilgust vms. Mind võlus selle asja kompaktsus - 6 kanalit (ma ei loe siin eraldi stereokanaleid ja cd in-out jms, manuaal pakub kanalite arvuks tglt 10) nii väiksesse kesta ära mahutada nõnda, et kõikidele nuppudele normaalselt ka hämaras ligi pääseks, minu jaoks oli see argument. Just 6 on see arv mida mul tarvis läheb, kui ma klahvimehe ka kaasa võtan, harva aga siiski. Olin mõnd aega midagi taolist otsinud põhjusel, et oma setupi veelgi kompaktsemaks ajada, pikalt ei mõelnud, lasin kokku pakkida ja ladusin raha lauale.
Potekad vs heeblid küsite nüüd esimese asjana? Minul potekate ees hirmu pole, pikka aega olen sarnase puldiga tööd teinud, mõnes suhtes on potekas vaat et mugavamgi kui heebel, pealegi on mul heeblitega Peavey olemas, mida ma esialgu ei kavatse maha müüa. Igaljuhul on esimene mäng FBT-g tehtud ja ma olen tõesti rahul. Midagi, mida taevani kiita sellel puldil pole ja ega ma ei oodanudki, tööriist siiski. Potekate käik on tihe, korpus alumiiniumist nagu sedalaadi pultidel kõigil, EQ null riba on koostöös fbt kõllidega väga bro, mis sa hing veel siis tahad ometi.
Kuna ostsin ta ilma oma kohvrite mõõte teadmata, heas usus et "küll ta mahub", siis esimese asjana proovisin ära just selle, kuidas ja kas oleks võimalik 1 kohver koju jätta edaspidi. Ülla-ülla, pult mahtus ära täpselt pedalboardi vabasse ossa pärast mõningast sättimist:

Katsetasin kodus ka tööolukorra läbi, proovisin kas pult ja laptop mahuvad kõrvuti noodipuldile. Mahuvad ja väga edukalt:

Negatiivset ka. Kahtlemata krõbe hind, mõnes veebipoes müüakse konkreetset isendit isegi üle 500EUR, enamasti jääb siiski alla, aga mitte palju. Ilmselt on see ka 1 põhjus, miks Thomann, Music-Town jms poed seda ei müü, hind pole isegi kaugelt mitte konkurentsivõimeline. Ja mida seal selle raha eest siis niiväga on? Tegelikult mitte midagi rohkem kui ca 100EUR maksvatel analoogidel. Tõsi, heli on hea (FBT siiski!) ja tavaliselt nii kompaktsesse kesta nii palju kanaleid ka ei mahutata aga no kuulge, 500EUR??? Selle raha eest pole isegi MUTE nuppe ja signal-in lede kanali kohta samuti mitte. Tõe huvides pean siiski mainima, et mina maksin tolle asjakese eest mõnevõrra väiksemat hinda, kuipalju täpselt jäägu minu ja müüja vahele

Nojah, mis sa nii pisikesest asjast ikka rohkem räägid? Efektide kohalt pole kah nagu midagi eriti kiita, õnneks ka laita mitte. Kuna kõlariväljundid on 6,3mm pulkadega, siis on väga lihtne kõllijuhe kusgaile mujale auku toppida, minul nii juhtus ja siis otsisin jupp aega viga taga, miks 1 kanal ei tööta. No ja üldse tuleb pisimehhanismidega hoolikamalt ringi käia kui suurtega.