25.veebruaril tuli välja veel üks BackTraxiga ja LiveTrax Proga sarnane rakendus -
http://fieryapps.com/stagetraxx.html
Mis ma oskan öelda?
Ekraani vasakul poolel on lugude nimekiri ja laulule klikates avaneb paremal aknas laulutekst. Või siis näidatakse seal kommentaare laulu kohta - tempo, helistik jne - settungitest ise määrad, mida näha tahad. Teksti suurust saab sujuvalt muuta, aga hetkel on väikseks puuduseks see, et rakenduse sulgedes see väärtus ei salvestu ja järgmisel keikkal pead selle uuesti määrama. Pole muidugi suur probleem ja noh, alles vers.1 ka ju, küll parandavad ära.
Muus osas töötab kõik laitmatult ja ka nupud on suured ning hästi loetavad. PLAY-nupp on vaikimisi roheline ja käima vajutades muutub punaseks - väga hea, näiteks LiveTrax Pro puhul tunnen sellest puudust. Veel saad ise settungitest määrata, kas PLAY-nupp on ühtlasi ka STOP-nupp ( ehk siis, laul hüppab seda vajutades loo algusesse ) või PAUS-nupp ( lugu peatub poole peal ). Ja saad ka määrata, kas nupud reageerivad kohe, või tuleb topelt-vajutada ( et vältida juhulikku vajutamist ). See viimane mulle ei meeldi ja taaskord - LiveTrax Pro puhul see topeltvajutamise kohustus mind häirib ja maha võtta seda seal ei saa ka.
Kui nüüd aga Stage Traxxi kallal ka norida, siis mina jagaks ekraani pigem võrdselt pooleks, praegu on suhe umbes 60/40 nimekirja kasuks ja tekstile jääb seega vähem ruumi.
Ja ka ka sealt nimekirja poolepealt saaks natuke asju optimeerida, et korraga oleks rohkem laule nimekirjas näha - praegu on näha 7-me loo pealkirjad, LiveTrax Prol-l aga näiteks 8 ja pool. Pole muidugi ka just suur mure, aga milleks ruumiga raisata ja mida pikem nimekiri ekraanil ees, seda parem ju!