MuUsIkA! :)
Moderaator: Moderaatorid
- StargateMax
- Äss
MuUsIkA! :)
Leiutasin vahepeal ühe mingisuguse trance'i-loo:
T221 (C) 2005-2006 Stargate Max.
Ma ei väidagi, et see nüüd hästi mixitud-masterdatud on, ei viitsinud hetkel palju jamada.
T221 (C) 2005-2006 Stargate Max.
Ma ei väidagi, et see nüüd hästi mixitud-masterdatud on, ei viitsinud hetkel palju jamada.
- StargateMax
- Äss
Trance-i lugu
Myts maha StargateMax on hakkama saanud hea meloodilise tranci looga.
Reasoni kohta on see kyll hea tulemus. Masterdus on ka ok. Kuulud stiililt lugude hulka mida kuulan/teen.
Kysimus sulle: Kas teedki seda laadi musa v6i sai lihtsalt tookord proovitud sellist stiili.
Reasoni kohta on see kyll hea tulemus. Masterdus on ka ok. Kuulud stiililt lugude hulka mida kuulan/teen.
Kysimus sulle: Kas teedki seda laadi musa v6i sai lihtsalt tookord proovitud sellist stiili.
- StargateMax
- Äss
Tore, kui lugu kõlbab!
Aga see siin oligi rohkem nagu katse-eksitus.
Tavaliselt teen ainult u. 10% oma lugudest trance'i, muidu on mul selline stiil, mida ma ei oskagi kuhugile liigitada, sest on nagu järgnevate segu: New Age, Trance, Ambient, pop ja on ka orkestri elemente. Meloodia on põhiline, räpp ja monotoonsus sakivad!
Stargate lugu
Stargate ma olen su muusika fänn, kui teed veel tranci lugusid , sis olen vägagi huvitatud remiksimisest ja vb tulevikus ka su tranci lugude avaldamisest.
- StargateMax
- Äss
Tegelikult käib asi vastupidi - plaadifirmad on väga huvitatud, et leida endale artiste, kelle musa müüa ja kelle pealt siis teenida. Ja kui sa veel juhtumisi teed sellist musa, mida rahvas ostab ...
Häda on ainult selles, et üldjuhul nad mõtlevad rohkem oma profiidi peale, mitte sinu huvidest lähtuvalt.
Aga kui usud, et suudad soodsa lepingu läbi suruda, võid ju alati proovida. Siin on meil firmasid mitmeid. Helista ja küsi järgi.
Häda on ainult selles, et üldjuhul nad mõtlevad rohkem oma profiidi peale, mitte sinu huvidest lähtuvalt.
Aga kui usud, et suudad soodsa lepingu läbi suruda, võid ju alati proovida. Siin on meil firmasid mitmeid. Helista ja küsi järgi.
Auch trääns näh, kuulake hevi näh. Ei nali nali. Aga kes minu muusikat plaadistaks? Palunpalun http://www.purevolume.com/sethh