Kondekas mikrofonid
Moderaator: Moderaatorid
Kondekas mikrofonid
Raen äkki aitad Või on sul mõni üle
Probleem siis selles, et mul natuke vaba raha ja mõtlesin, et võiks oma dünaamilise mikkri kõrvale ühe kondeka osta. Raha just väga palju ei ole nii umbes 1500 saaks kulutada.
Silma jäi T.Bone SC400 või SC600. Netist vaadates nende kohta erilist infot ei ole leida seega tunduvad kahtlase väärtusega asjad, aga plussiks on shockmounti kaasasaamine.
Mis suunas üldse vaadata sellises hinnaklassis?
Probleem siis selles, et mul natuke vaba raha ja mõtlesin, et võiks oma dünaamilise mikkri kõrvale ühe kondeka osta. Raha just väga palju ei ole nii umbes 1500 saaks kulutada.
Silma jäi T.Bone SC400 või SC600. Netist vaadates nende kohta erilist infot ei ole leida seega tunduvad kahtlase väärtusega asjad, aga plussiks on shockmounti kaasasaamine.
Mis suunas üldse vaadata sellises hinnaklassis?
Ma kardan, et 1500 krooniga küll midagi sellist ei saa, mida sa juba homme ei häbene. See M-Audio Luna, mis mul on, maksis u 3600 kr. Teeb oma töö ära, aga kui olin siin Elmeti juures katsetanud tema uut Rode mikrit ( see vist oli tal mingi 16 kilone lugu ), siis tundus Luna ikka väga tuim.
See on nii, et korraliku mikriga asi lihtsalt KÕLAB. Lihtsalt salvestad ja kõik ongi kohe paigas. Kehva mikriga aga pead hakkama arvutis EQ-ga möllama, aga tegelikult ikka asja paika ei saagi.
Ma tean, et see on kulunud tõde, aga odava asja ostmine tundub hiljem ilge raiskamisena, aga korraliku soetamiseks kulutatud summa ununeb kiiresti ja hiljem, igakord kui asja kasutad, muudkui kiidad ennast oma tarkuse pärast.
See on nii, et korraliku mikriga asi lihtsalt KÕLAB. Lihtsalt salvestad ja kõik ongi kohe paigas. Kehva mikriga aga pead hakkama arvutis EQ-ga möllama, aga tegelikult ikka asja paika ei saagi.
Ma tean, et see on kulunud tõde, aga odava asja ostmine tundub hiljem ilge raiskamisena, aga korraliku soetamiseks kulutatud summa ununeb kiiresti ja hiljem, igakord kui asja kasutad, muudkui kiidad ennast oma tarkuse pärast.
Arvata oligi, et umbes selline vastus tuleb. Samas kui teha hirmkalleid investeeringuid siis kuidagi peab see hakkama sisse ka tooma.
Tegelt tahaks oma kõrvaga kuulda dünaamilise ja kondeka kõlalist vahet. Usun, et kõlal peaks olema rohkem "õhku" ja sära, aga täpselt ei tea kah.
Ma arvan, et rahval hariks see ka kõrva kui sa Raen teeksid võimaluse korral mingid väikesed demod?
Tegelt tahaks oma kõrvaga kuulda dünaamilise ja kondeka kõlalist vahet. Usun, et kõlal peaks olema rohkem "õhku" ja sära, aga täpselt ei tea kah.
Ma arvan, et rahval hariks see ka kõrva kui sa Raen teeksid võimaluse korral mingid väikesed demod?
http://www.zzounds.com/item--MDONOVA
Endal olemas aga pole katsetada veel jõundud, ruum vajab isoleerimist + ei oska veel uut helikat täielikult paika sättida ...paari päeva pärast saaks vast mõned näited tuua, heliklipi näol.
Endal olemas aga pole katsetada veel jõundud, ruum vajab isoleerimist + ei oska veel uut helikat täielikult paika sättida ...paari päeva pärast saaks vast mõned näited tuua, heliklipi näol.
Teretere! Aga kas selline mikrofon õigustaks ennast ära?
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... 8&v=glance
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... 8&v=glance
Mikker
Review/de j'rgi otsustades on tegemist p2ris hea kraamiga: http://www.mxlmics.com/condencer_mic/co ... index.html
Yldjuhul on m6tekas eelistada mikreid vanadelt tegijatelt nagu: AudioTechnica, Neumann, Shure, jne , aga see Mxl tundub kyll ka p2ris tegija olema.
Kuna mul endal seisab ka l2hitulevikus ees vokaali mikrofoni ost, sis oleks v2gagi huvitatud, et kui keegi selle ostab sis annaks teada , mis kvaliteeti see mikker pakub.(MXL).
Yldjuhul on m6tekas eelistada mikreid vanadelt tegijatelt nagu: AudioTechnica, Neumann, Shure, jne , aga see Mxl tundub kyll ka p2ris tegija olema.
Kuna mul endal seisab ka l2hitulevikus ees vokaali mikrofoni ost, sis oleks v2gagi huvitatud, et kui keegi selle ostab sis annaks teada , mis kvaliteeti see mikker pakub.(MXL).
Kondensaator mikker
Oleks huvitatud kyll jah , millal umbes 2ra ostad selle muidu.sethh kirjutas:No ma ostan vast üsna pea selle MXL-i ära siis saad küll ja küll kuulda ise, mis häält ta teeb kui veel soovid
Re: Kondensaator mikker
No ses suhtes, et ma mingi paari nädalaga lükkasin asja edasi aga üsna märtsi kuule üle pöördumise paiku vast. Et kui tahad kähku minu kogemusi siis vist ei jõua, aga ma leidsin näiteks sellise koha - siin on akustilisega selline firmaväline sample üleval: http://www.thelisteningsessions.com/session5.htmMuhv2003 kirjutas:Oleks huvitatud kyll jah , millal umbes 2ra ostad selle muidu.
Kuid selline värk. Ma nüüd nats korda end (see küsimus on juba teemas Sethh palub abi ka,) aga ehk pole viga =) Kas mikrofon oleks parem stuudio tarbeks mingi kondekas, nagu näiteks M-audio Nova või MXL 990 või Samson CO1/CO3 vms? VÕI. No mis muu, kui Shure SM58?
Mulle endale jäi nagu mulje kondekaga lindistades, et sealt tuleb täiega kvaliteeti rohkem ja sensum feel asjale, et kui oled siuke sensu laulja, et iga maigutus/hingetõmme/huuleplaks loeb siis läheks kondeka peale kindlasti. Jaa vä?