Las settivad need Kodulaulud jms, millega ma veel hakkama ei saa - pöördun oma atmokursile tagasi.
http://paadikapten.googlepages.com/Letd ... rhands.mp3
Algul tahtsin panna pikema pealkirja "Las tantsivad su käed, kui põhjataeva tuled", inspireerituna Kirtana Rasa laulusõnadest, kuid Google kodukate süsteem ei salli nii pikki laulunimesid ja kustutab "liiga pikast" failinimest osa maha.
Las tantsivad su käed.... ehk siis minu teemat jälle.
Moderaator: Moderaatorid
Re: Las tantsivad su käed.... ehk siis minu teemat jälle.
ägeda soundiga lugu..
hästi mitmekesine, kihiline.
Kõige rohkem meeldib soolo trumm...
hästi haige flöödi soolo on, aga see sobib ka väga hästi sinna!
Mix - suurepärane..
oli huvitav lõpuni kuulata mis on SUUR PLUSS!!
fade out jättis pooliku mulje, oleks võinud lõpuni välja arendada!
mulle selline musa meeldib, tee edasi!
PriitS
hästi mitmekesine, kihiline.
Kõige rohkem meeldib soolo trumm...
hästi haige flöödi soolo on, aga see sobib ka väga hästi sinna!
Mix - suurepärane..
oli huvitav lõpuni kuulata mis on SUUR PLUSS!!
fade out jättis pooliku mulje, oleks võinud lõpuni välja arendada!
mulle selline musa meeldib, tee edasi!
PriitS
sekundeerin Priidule - mulle ka meeldis. Lugu oli mõnusa kiiksuga tehtud, ebastandartsed ja seetõttu huvitavad ning värsked soundid. Isegi see oli pluss, et kõik ei häälestunud päris täpselt.
Taas tõestus, et isegi kaheduuri-lugu saab huvitavalt teha, kui on piisavalt variatsioone ja muutusi loo arengus
Taas tõestus, et isegi kaheduuri-lugu saab huvitavalt teha, kui on piisavalt variatsioone ja muutusi loo arengus
-
- Äss
Mulle tundus,et kuna bassiosa on suht monotoonne,siis see jätabki võimaluse soolode ja nende huvitavate käikude täpsemaks kuulamiseks,mis on huvitavad ja täpselt paraja keerukusega,et ei väsita,kuid on samas huvitavad. Lahe!
ansambel "Lihtsad Poisid"
Lahe lugu. Oled ehk kusagil juba öelnud ka, aga mis asja(de)ga oma lugusid teed?
Korg KronosX & M3 & Pa2x Pro • NI Komplete 7 & Kore 2 • Reaper • Ableton • Omnisphere • soundcloud.com/allandd
Kasutan FL Studiot. Mõnikord häkin musategemise jaoks sämpleid ja loope ka Audacityga.
Ülesehitus mõnus, teema olemas. Vürtsi ja värve parajalt. Trummid hästi sobitatud. Isiklikult oleks kasutanud paaril korral mõnd muud sooloinstrumenti. Ja loo lõpuga ei viitsinud sa enam eriti vaeva näha - tuli midagi kiiret ette, jah?