Täitsa põnev. eks vokaali hindamine on alati subjektiivne ja keeruline. Ma arvan, et tasub edasi vaeva näha küll, mitte et nüüd kiire lauljakarjäär lausa terekndamaks, aga siiski
Minu jaoks olulisem on hääle karakteristika ja isellomulik tämber - see on täitsa olemas ning see paneb tähelepanelikumalt kuulama. Ma arva, et hääl ei ole igav, vaid iseloomuli, pehme, sensuaalne, igatsev (lood olid ka natuke nii valitud).
Artikulatsioon on hea, sõnadest saab väga hästi aru ja asi on normmalne, lihtne, pingutamata, võib-olla veidi äraolev ja unenelv - jällegi repertuaarivalik mängib ka rolli.
Hääl on koolitamata - väike hääleseade kursus ei teeks liiga, et teada saada, kuidas oma häälematerjalist maksimaalne kätte saada ja mismoodi oleks mõistlik oma hääleelundit juhtida nt kõrgemate ja madalameta kohtade peael, valjusti lauldes ja vaiksemalt lauldes.
Täpsust - tuleks lihvida, et ei oleks üle nurga laskmisi ja kõikumisi. Sellele saab mõnikord kaasa aidata sellega, et kuuled paremini kõrvas harmooniat või on taustalauljad, kes toetavad mõnikord. Ja oled teadlik, et kiusatus on veid üle nurga lasta, siis tead olla tähelepanelik.
pane julgelt edasi.