Kolasin natukene netis ja avastasin sellise firma sündid nagu discoDSP (http://www.discodsp.com). Kõlalt on Vanguardi sarnased aga natukene pehmemad...hetkel pean just Discovery sünti silmas hinnaks küsivad 99 dollarit.
lisaks sellele leidsin ühe huvitava lehe http://www.plugorama.com seal päris hea nimekiri kõikvõimalikest effektidest ja süntidest. Kellel viitsimist sellel soovitan tõsiselt need üle vaadata.
Vägagi normaalsed sündid
Moderaator: Moderaatorid
Head soft syndid
Oled väga õigel teel, need on tõesti yhed parimatest soft syntidest , millega ka ise hetkel musa teen, olen vst syntide testimisega tegelenud aastaid ja võiksin ehk soovitada veel mõningaid mida tasub uurida, need oleksid:
Tootjad: Native instruments, Refx, Novation, Virsyn, Syntheway, Synthepolis, Discodsp, Linplug.
Parimad vst Syndid minu arvates on:
1. Nrg
2. Vanguard
3. Korg- Legacy Collaction
4. Reaktor 5
5. Albino 2
6. Absynth
7. Octopus
8. Cronox3
9. Fm7
10. Slayer 2
Tootjad: Native instruments, Refx, Novation, Virsyn, Syntheway, Synthepolis, Discodsp, Linplug.
Parimad vst Syndid minu arvates on:
1. Nrg
2. Vanguard
3. Korg- Legacy Collaction
4. Reaktor 5
5. Albino 2
6. Absynth
7. Octopus
8. Cronox3
9. Fm7
10. Slayer 2
Syntidest
Slayer 2 on jah kitarri j2ljendus synt. Elektroonilise muusika tegija/austaja nagu ma olen , mulle k2rab kyll.
Loomulikult ei suuda ta võistelda originaal pilliga, aga elektroonilise muusika tegemise juures annab teda kenasti kasutada kyll.
EDIT:
Kui tahad head pehme k6laga soft synti sis kindlasti chekka sellist soft synti nagu Octopus, ma olen sellest hetkel t2iesti p88rdes. Parimad Fm syndi helid, meenutavad vanat head Yamaha Dx 7 synti.
Loomulikult ei suuda ta võistelda originaal pilliga, aga elektroonilise muusika tegemise juures annab teda kenasti kasutada kyll.
EDIT:
Kui tahad head pehme k6laga soft synti sis kindlasti chekka sellist soft synti nagu Octopus, ma olen sellest hetkel t2iesti p88rdes. Parimad Fm syndi helid, meenutavad vanat head Yamaha Dx 7 synti.
- StargateMax
- Äss