"Pealinna tüdruk" ( unplugged version )
Moderaator: Moderaatorid
"Pealinna tüdruk" ( unplugged version )
Kui veel täiesti juhuslikult leidub kusagil maailma äärealadel mõni inimene, kellel sellest loost villand pole, siis siin on üks puhtalt kitarridele ehitatud variant - http://www.vaikene.net/raen/musa/pealinnatydruk.mp3
- StargateMax
- Äss
No häädest lugudest tehakse tänapäeval ikka erinevaid variante Nüüd tuleks lugu veel mõnele tümakamehele anda,kes sellest ühe klubivariandi ka nikerdab ,siis oleks igale maitsele midagi.Mulle isiklikult selline puht kuiv kidra värk ei istu eriti.Minu lemmikuks on praegu siis variant 2,vist oli,kui järjekorras võtta. Igatahes on hea lugu.Ootan siis träänc varianti
- StargateMax
- Äss
- StargateMax
- Äss
Kohe elav arutelu Inimesi erinevaid ja igal omad maitsed,sellepärast ei maksaks kohe kategooriline olla.Nii ju tehakse,kui on hea lugu,siis püütakse see meeldivaks teha võimalikult laiadele rahvahulkadele,sellepärast tehakse erinevaid versioone.Ivarile meeldib näiteks see viimane variant,Ok aga sellepärast ei maksaks kohe muid variante keelama hakata,ega ju pea kuulama.Träänsu varianti näiteks kuulab keegi teine,kellele selline stiil meeldib ja oleks jälle loole austajaid juures.Raen tegi kohe alguses 80-ndate mõjutustele tugineva variandi.Mina lähtusin nagu sellisest põhimõttest,mida rohkem variante,seda rohkem inimesi saaks loost osa Nii jube huvitav oleks,kui sellest loost teeks keegi klubilise variandi ka Sellisel juhul mina pooldan ikka,et oleks arusaadav millise looga tegu,meloodia peaks ikka säilima,mitte,et tekstist aimad,et näe see lugu.Lihtsalt öeldes,peaks huvitav ülesehitus olema
- StargateMax
- Äss
Endal tuli just idee sellest house versioon teha.... Ja miks mitte ka drum&bass versioon-aga see pole enam minu rida, selleks võtke ühendust http://www.twstr.ee foorumi tüüpidega