Olgu siinkohal veel öeldud, et esimene lugu on väga pikk (9 min.) ja kohe alguses 10-20 sekundiga ei saa õiget pilti kätte.
http://www.zone.ee/sgm
Moderaator: Moderaatorid
hehe, aga miskipärast mulle meeldib selline hääl. Ei tahaks nagu midagi muud ka panna vahele... Kasutan peamiselt Atmosphere'i ja Embracer'it. Esimeses loos olid ka Symhony of Voices' sämplid. Mul on siiski üks lugu, kus on Cakewalk Rapture'iga tehtud taustad + muud helid, need kõlavad veidi isemoodi küll. Teine lugu "?" oli tehtud ainult Vanguardiga, ainult trummid ja rütm olid sämplerist.raen kirjutas:taolisi pad-e ja voc-e on kuuldud juba liigagi palju. Proovi kasutada midagi sellist, mis poleks nii "turvaline ja siidine euro-sound"
Tuleb varsti!raen kirjutas:Ja natuke nagu külm ja elutu on musa, kus pole ühtki "päris häält"
Aga kokkuvõteks - omas stiilis kindel kvaliteet. Ootaks nüüd sinult midagi veel hoopis teistmoodi ja üllatavat!
Pean jälle ütlema, et kuna pole muusikat õppinud ja koolis musatunnis oli "laevade pommitamine" käsil, siis ei jaga sellest hiina keelest suurt midagi. Noodikirja tunnen vaid niipalju, et ei aja seda ladina tähestikuga segi.1) Elerin. Väga hea. Vinge helistiku oled valinud - re diees minoor! Kas 6 dieesi
Bassikäik on ju seal vist ainult bmm---bmm---bmm... jne. Ülilihtne. Tegin vist selle Trilogy-ga, aga pole kindel. Kui jah, siis ilmselt oli tegu "electric rock picked" vms. Ei mäleta täpselt, selle uurimiseks peaksin loo uuesti avama, aga hetkel ei viitsi! Olen vahel kasutanud ka Cubase enda lihtsaid sünte. Ja bassile ma ei pane pea kunagi reverbi, sest see hakkaks kumisema ja nii üldiselt ei tehta. Iseasi, kui on tegemist fretlessiga, mis mängib kõrgematel toonidel.Teiseks uuriks, et mis instrumendiga bassikäik on praegu tehtud?
Selle ma leidsin ühelt sämplite CD-lt, mille sain kunagi ühelt sõbralt. Terve CD oli täis igast dance ja r&b stiilis sämpleid ja siis üks oli selline lahe. Terve CD ja ainult 1 heli kõlbas!Väga meeldib voice kokku panduna bassikäiguga, mis 1:05 kuni 1:25 enda alla võtab. Sarnase motiivi ümber võiksid ehitada veel vähemalt 10 lugu ja rahvas oleks sillas. Smile Uurin, et mis sample'ga konkreetselt tegemist on?
Kuna siin oli nüüd tegemist looga, kus olid valmismängitud klipid ja ma panin seed oma äranägemise järgi kokku, lisasin vaid tausta, trumme ja pasunaid Bandstandiga juurde, siis ei saa seal niisama lihtsalt idrat vahetada. Siis peaks meloodia hiirega käsitsi sisse tippima. Vb isegi kunagi viitsin! Aga eks sealt vb saab eemaldada mõne üleliigse tilulilu.5) San Fierro. Intro on super. Kuni 30 sekundini oli tõsi mõnus gruuv, mida kuulaks vist tundide kaupa. Seejärel rikkus pilti pisut keskmises registris kostuv Pluck Guitari tidiritirittiri (sama sound, mis peegeldab 1:52 paaniflöödi meloodiat). Sellele peegelduv kick/pluck bass on küll väga lahe. Ma ei tea - kui selle asemele otsida mingi olustikku sobivam mahlasem instrument, siis oleks üldmulje tippklass. Ise katsetaks kasvõi pehme overdrive kitarriga.