kõik graafilised eqd mida mina kohanud olen lõikavad/upitavad sagedusi pehmlt ja ümaralt.
kas keegi on kohand ka mõnda jõhkrat ja keemilist isendit, mis lõikaks nurgeliselt?:twisted: (ma mõtlen just graafilist eqd)
teravate nurkadega lõikav eq - kas on üldse tehtud?
Moderaator: Moderaatorid
Näiteks Auditionis on see filter täiesti olemas - FFT Filter (Fast Fourier Transform) tõlkes umbes et "kiire harmooniline muundur". Seal on võimalik täiesti täisnurkselt sagedusi lõigata - vedades hiirega punkte. Samamoodi nagu joonistaks "volume curve". Ainus puudus on sellejuures see, et seda filtrit ei saa kasutada "multichannel" funktsioonis vaid ainult Edit aknas. Tähendab reaalajas ei toimi - kui siis ainult "preview"-d kasutada ja siis protsessida.
Tegelikult saab iga EQ-ga, millel annab Q väärtust muuta, küllalt kirurgiliselt tegutseda. Sama ka siis low- ja highcut`iga - enamasti pakuvad kõik EQ-d siin erinevaid lõikenurki.
FFT võimaldab tõesti väga meelevaldselt sagedusi retsida ( näit. Magixi e. Samplitude hostidel on ka üks selline varustuses olemas ), aga ma kardan, et tulemus on kõike muud, kui kõrvasõbralik.
FFT võimaldab tõesti väga meelevaldselt sagedusi retsida ( näit. Magixi e. Samplitude hostidel on ka üks selline varustuses olemas ), aga ma kardan, et tulemus on kõike muud, kui kõrvasõbralik.