Et äkki töötab stabiilsemalt...

Esialgu panin prooviks peale sõbra oma, laenasin. Sel on kaitseks mingi junn, mida ei saa kopeerida, seega on piraatluskaitse viidud uuele tasemele! Siiski on tegemist kalli asjaga ja enne ei osta, kui tean, kas on mõtet Sonar'ist loobuda. Ka see oli suht kallis...
Panin siis SX3 tööle ja noh, aru ma sealt eriti midagi ei saa. Kaasas on tal vist 4 softsünti, mida on kuidagi vähe ja needki on sellised, mida MIDI-le taha ei pane, nagu Cakewalk TTS-1, mis oli justkui GM. Panin MIDI-träkile taha ja mängis kõiki pille automaatselt.
Et siis SX3-le peab eraldi sündi või sampleri installima.
Sonar'i kahjuks räägib veel see, et Spectrasonics'i pille ei saanud automatiseerida. Vähemalt mul ei toiminud, nagu teiste instrumentidega. Lihtsalt ei tekkinud automatsiooni juurde "keeratavate" nuppude valikut. Et äkki Cubase toimib selle kohapealt?
Cubase paistab GUI poolest silmale sõbralikum, aga mingi ujuv toolbar häirib. Sonaril oli seevastu kindel toolbar ekraani ülaservas.
SX3-l on audio draiver ainult ASIO, mida muuta justkui ei saakski, prose indikaatorit ei leidnud.
Eitea, kas on tõesti seal omad nipid ja "harjumuse asi", aga mulle tundub hetkel just SONAR loogilisem ja mugavam. Äkki seepärast, et ma olen sellega harjunud?
Kui keegi äkki oskab mulle soovitada, kumma kasuks oleks targem otsustada?