EW/QL Colossus.
Moderaator: Moderaatorid
- StargateMax
- Äss
EW/QL Colossus.
Tere üle pikema aja!
Mul on nüüd võimalus jamada sellise hiiglasega, nagu Colossus. See töötab NI Kompakt'i põhjal ja tal on taga 32Gb helipank. Just - 32 GIGA! (8 DVD-d)
Proovisin esialgu mõningaid trumme, kitarre ja basskitarre... Hääled on tõsiselt ägedad, selline ülev tunne tekib, nagu oleks mingi laksu all!
Probleem on selles, et ei saa klaverit käima, sest ainuüksi klaver on 2Gb. Kõigepealt saab mu 512Mb RAM täis, programm hoiatab 2x ja sejärel hakkab mu virtuaalmälu sööma ja poole laadimise pealt on üle 1G mälu kulunud ja arvuti on jube aeglane. Siis tuli kuidagi katkestada...
Ega vist muud ei jää üle, klaverit ei tohi kasutada.
Proovisin stand-alone versiooni, Sonariga veel pole jõudnud. Keegi äkki on seda asjandust peale minu veel proovinud? Kahtlen, aga äkki siiski?
Mul on nüüd võimalus jamada sellise hiiglasega, nagu Colossus. See töötab NI Kompakt'i põhjal ja tal on taga 32Gb helipank. Just - 32 GIGA! (8 DVD-d)
Proovisin esialgu mõningaid trumme, kitarre ja basskitarre... Hääled on tõsiselt ägedad, selline ülev tunne tekib, nagu oleks mingi laksu all!
Probleem on selles, et ei saa klaverit käima, sest ainuüksi klaver on 2Gb. Kõigepealt saab mu 512Mb RAM täis, programm hoiatab 2x ja sejärel hakkab mu virtuaalmälu sööma ja poole laadimise pealt on üle 1G mälu kulunud ja arvuti on jube aeglane. Siis tuli kuidagi katkestada...
Ega vist muud ei jää üle, klaverit ei tohi kasutada.
Proovisin stand-alone versiooni, Sonariga veel pole jõudnud. Keegi äkki on seda asjandust peale minu veel proovinud? Kahtlen, aga äkki siiski?
- StargateMax
- Äss
- Meelis Cortland
- Algaja
Ikka RAM
Mis arvutit sa kasutad, tuleb ikka ram-i juurde laduda, sest jah tavaliselt klaver poeb kogu oma samplitega ram-i. Kas seal mingeid settinguid pole et naiteks mangid sisse mingi teise instrumendiga ja siis maha mangid selle klaveri soundiga, et akki ta ainult otsib vajalikud samplid hard diskilt yles? Voibolla kolab naiivselt aga igatsugu erinevaid progesid on olemas. Colossumist pole isiklikult kuulnud. Nii et kui voimalik siis ram-i juurde. Ise kaihvin ka klaveri sounde, ja kujutan su excitement-i ette.
Mangi mingi demo ja riputa siia ylesse, kui asja kaima saad.
Peace.
Mangi mingi demo ja riputa siia ylesse, kui asja kaima saad.
Peace.
'Oled See Mida Sööd'. Ma ei tea kuidas teiega, aga mina olen inimene.
- StargateMax
- Äss
njah, vst-instrumentide vedaja võiks olla seega eraldi väline "Receptor" kompjuuter. Tulevikus soetan endale kindlasti.
http://www.museresearch.com/
Ei ole eriti kallis ka, vast kusagil 20-ne tuhande ringis ja jätkub pikemaks ajaks.
http://www.museresearch.com/
Ei ole eriti kallis ka, vast kusagil 20-ne tuhande ringis ja jätkub pikemaks ajaks.