Olen oma teistest teemades tehtud postitustes juba maininud, et mulle meeldib, kui saan oma stuudios tehtud töö tuua laivis lavale, kuid seda mitte staatilise valmis-salvestusena, vaid dünaamilisena ning reaalajas manipuleeritavana, kus tegelik tegelik lõpptulemus sõltub ikkagi sellest, milline on rahvas, meeleolu ning hetkeolukord.
Muusika, ka elektrooniline, on siiski ajas muutuv ning hetke-emotsioonidest ja tujudest sõltuv loominguline protsess (vähemasti peaks olema), mistõttu (ilma ühegi halvustuseta) ei pea ma laivi mõistes muusikaks eelnevalt stuudios valmis salvestatud fongrammi järgi laulmist (selle õige nimi on karaoke) või mis veel hullem, lihtsalt Nikide ja muude imeloomade stiilis suu liigutamist.
Et kasutan meie Duo Catarsis retroprojektis klahvimängijana lisaks otse mängitavale laivis justnimelt groovebox stiilis lähenemist, on selkorral tuvustatav programm "Electrify" mulle eriti südamelähedane.

Põhimõtteliselt on tegemist tarkvaralise grooveboxiga, kuhu on kokku kogutud kõikide tuntud grooveboxide parimad omadused.
Sinu käe all on 8 rajaline sekvenser, mille igale reale saad luua oma pikkuse, igale reale saad seada kaks erinevat effekti, kuhu võid valida ühe kaheksast hetkel saadaolevast effektist (ajapikku lisandub ka uusi). Kasutada saad kas programmiga aasaolevaid sämpleid, mida on ca 600 , või siis importida oma sämpleid. Valmis lood saad soovi korral eksportida teistesse multitrack programmidesse, e neid seal siluda ja muuta.
Ja mis peamine - muuda, varieeri ja seadista oma lugu just siis ja sellisel moel, nagu hetkel pähe tuleb.
Sinu lugu kõlab lavis alati sellisena, nagu sa hetkel soovid !
http://www.youtube.com/watch?v=rJdGagxNS14