Ma pole siin ammu käinud, loodan siiski, et siin ikka vanu tuttavaid veel liigub.

Olen viimasel ajal uuema hooga tagasi muusika juurde tulnud ja isegi natuke riistvara soetanud (2x Korg Trinity, 1x Triton Rack, monitorid, mixer) ja oma esimese välise helikaardi, millel peaks olema vähemalt 2 sisendit ja MIDI in/out.
https://www.presonus.com/products/AudioBox-USB-96
Kuid sellega on üks kala. Kuna ma pole varem sellise asjaga kokku puutunud, siis ei tea, kas teen mina midagi valesti või on see junn vigane või ongi asi juba algselt "katkine".

Panen 6,3mm pistiku sealt eest august sisse, kuid igal juhul vaid mono kostab välja. Isane pistik igatahes on stereo. Ja hetkel mul käibki audio-sisend läbi läpaka sisseehitatud realtek kaardi ja vaid väljund tuleb AudioBox-ist. Sellise lahendusega tekib lag kuskil 30 ms, mis on juba häiriv. Trinity klaviatuuri kaudu mõnda VST-d mängides lag puudub (5 ms) ja pole üldse tunda vahet, kas häält teeb VST läbi läpaka ja AudioBox-i või Trinity ise.
Proovisin ka nii, et panin split juhtmega, 2 mono pistikut mõlemasse auku, aga see samuti ei toiminud.
Teine teema, et helikaart vahel lihtsalt hakkab lambist katkuma ja jääb vait. Võtan USB korraks lahti ja panen tagasi, siis on kõik korras jälle. Kui teaks, mis seda võib põhjustada.