Danelectro Cool Cat Series CV-1 Vibe

Riist- ja tarkvara arvustused

Moderaator: Moderaatorid

Vasta
randal
Autoriteet
Autoriteet
Postitusi: 99
Liitunud: 10 Sept 2011, 16:00

Danelectro Cool Cat Series CV-1 Vibe

Postitus Postitas randal »

Mingil põhjusel pole ma kunagi eriline tremolo- ja vibratoefektide fänn olnud, ning choruski on rohkem hädavajadus olnud. Kuna aga mu tegevuses ühtteist muutus, hakkasin vibreeriva vidina järele ringi vaatama. Ja kätte sattus selline isend, nagu allpool näha on.

Pilt

Tegemist siis vibrato efektiga, mis kidrasaundile mõnusa 50.-ndate fiilingu ja maitse annab. Ehk siis teeb täpselt seda, mida ma lootsin ja ootasin. Karp on korralikust metallist, minu jaoks positiivne osa, et nupud ja pesad on just nimelt otsa peal, mitte üleval, ja sees... Noh, võtsin lahti, ja avanev pilt oli enam kui meeldiv: juhtmed on plaadile ühendatud pistikutega, mitte joodetud, mis teeb vajadusel mõne asja vahetamise oluliselt lihtsamaks, ning kõik paistab minu silmale väga loogiliselt paigas olema. Jalglüliti tundub olevat samas klassis Soundcrafti omatega, lülitub täpselt ja tugevalt-tuntavalt. Ja minu lemmik - true bypass :)

Nuppudest. "Intensity", nagu nimestki näha, annab intensiivsust, ehk siis reguleerib vibratoefekti sügavust, ning sellega on võimalik täiesti hullumeelselt psühhedeeseid saunde saavutada. "Speed" reguleerib vibrato kiirust, üliaeglasest lainetusest ülikiire pirinani. "Mix" määrab põhimõtteliselt ära, ki palju efekti koos puhta signaaliga plokist välja läheb. Erinevate kombinatsioonide puhul saab ilmselgelt ka vägagi erinevaid tulemusi, võimalik on saavutada ka choruse efekt, kui väga vaja.

Kuid, nagu iga asja puhul, on ka negatiivseid külgi, mis mind küll ei häiri. Esimene neist viivitus: efekt rakendub 1-2 sekundit peale lülitust. Arvestades, et mina nimetatud efekti terve loo vältel kasutan, siis pole see minu jaoks probleem. Teine miinus on tuntav volume boost: koheselt peale lülitust on tunda heli valjenemine. Mitte et see mind häiriks, live-mängijana on kitarri volüümipote mu hea sõber. Lisaks on seda võimalik kiire modimisega korda teha.

Kokkuvõttes on tegemist hää vidinaga, mis on täiesti võistlusvõimeline kaks-kolm korda kallimas klassis olevate asjadega. Parim hindaja on muidugi aeg. Igatahes on tegemist esimese plokiga peale delay soetamist, mis minus wow!-efekti esile suutis kutsuda.
----------------------------
mitmekülgselt andetu
Vasta