Sendstation- PocketDock Line Out Mini USB

Riist- ja tarkvara arvustused

Moderaator: Moderaatorid

Vasta
Kasutaja avatar
raen
Autor
Autor
Postitusi: 1314
Liitunud: 17 Okt 2004, 18:33

Sendstation- PocketDock Line Out Mini USB

Postitus Postitas raen »

Pilt

Kes asjaga spets ei tegele, see võibolla ei teagi, et iPodist, iPhonest ja iPadist saab lisaks kõrvaklapi väljundile kätte ka "ausa" liiniväljundi. See on siis signaal, mis jätab vahele seadme kõrvaklapisignaali võimendusastme ja on tugevuselt täpselt paras kõiksugu väliste mikserpultide, võimendite, aga ka autoraadio liinisisendi jaoks. Liiniväljund peaks idees olema kvaliteetsema heliga, kui kõrvaklapi oma ja lisaks tarvitab iPod sellises rezhiimis ka pisut vähem elektrit, seega pikeneb aku pealt mängitav aeg. Arvestama peab aga muidugi sellega, et ei saa kasutada iPodi enda helivaljuse regulaatorit - väljundsignaal on kogu aeg maksimumis.

Selle liiniväljundi saab kätte seadme dock-connectorist ja selleks peab siis soetama vastava juhtme või üleminekuadapteri. Neid on saadaval mitmeid ja erinevaid.

Üks pisut asjalikum, aga ka kallim tootja, kui teised, on Saksa firma Sendstation - http://www.sendstation.com/

Nende toodetav PocketDock Line Out Mini USB adapter võimaldab korraga seadet laadida, kui ka seadmest Line OUT signaali saada. Adapter on mõnusalt kummise pinnaga, läheb pessa tihedalt ja täpselt ning on tõesti väga pisike, olles ainult õige natuke suurem dock-connektori pesast endast. Seetõttu saab seda hõlpsasti kasutada ka siis, kui seade on näiteks silikoonist ümbrise sees. Teisest küljest muidugi tähendab väiksus ka seda, et jämedamad audiopistikud sinna Mini USB pistiku kõrvale ei mahu.

Komplektiga on kaasas ka kaks audio kaablit - üks neist minipulk-minipulk ja teine on minipulk-RCA. Juhtmed-pistikud on samuti superpeenikesed, aga need on stiilsed ja kenad ning ei tundu odavate ja nõrgukestena.

Mis on muidugi komplekti miinuseks, on see, et adapteril ei ole lukustuvad "kõrvakesed". Mul on näiteks olemas üks rootslaste toodetud toiteadapter, mida saab iPodi dock-connectorist kätte ainult siis, kui suruda pistiku külgedel olevaid nuppe. Sendstation aga tuleb niisama tõmmates välja. Elu on näidanud, et erinevate Apple seadmete dock-connectorid on pisut erineva suurusega ja seega istub ka adapter neisse erineva tihedusega. Minu praeguse iPad2-e pesa on näiteks võrdlemisi "lõtv", iPod Touch4 aga tihe. Esimesel juhul on võimalus adapter kogemata välja sikutada täitsa reaalne.

Tõsi, ega siin selles osas paremat alternatiivi polegi, sest ka Apple enda sarnased adapterid on kõik ilma lukustuvate kõrvakesteta.

Kokkuvõtteks - see Sendstation'i adapter on igati soliidne ja asjalik valik olukorras, kus on vaja iPodi laadida ja samal ajal sealt ka kvaliteetset line out signaali kätte saada, ning kus pole ohtu juhet kogemata pesast välja tõmmata.
Kasutaja avatar
Manchoa
Äss
Äss
Postitusi: 184
Liitunud: 23 Veebr 2010, 08:59

Re: Sendstation- PocketDock Line Out Mini USB

Postitus Postitas Manchoa »

vot see, et saab samas ka laadida on päris hea lisavõimalus, mille peale Apple iPadil mõtelnud ei ole. Samsungi asjadel (näiteks) on selline vahevidin by default.
TY
Vasta