Enigma MCMXC a.D
Moderaator: Moderaatorid
- StargateMax
- Äss
Enigma MCMXC a.D
tervist,
Mul jälle selline küsimus, et kuidas ühte häält nimetatakse:
no ma olen umbes 9 aastat proovinud teada saada, mis hääl see on, mida kasutati Enigma - Sadeness loos... See, mis meenutab panflööti, aga nagu huvitavam. Olen seda ka mujal kuulnud, aga mitte keegi ei oska öelda, millega tegu.
Äkki siin keegi teab?
tänud
Mul jälle selline küsimus, et kuidas ühte häält nimetatakse:
no ma olen umbes 9 aastat proovinud teada saada, mis hääl see on, mida kasutati Enigma - Sadeness loos... See, mis meenutab panflööti, aga nagu huvitavam. Olen seda ka mujal kuulnud, aga mitte keegi ei oska öelda, millega tegu.
Äkki siin keegi teab?
tänud
- StargateMax
- Äss
Hmm mina olen jungle flute nime all kohanud sellist soundi. Reasonil on ka selline olemas ühes oma loos kasutasin isegi seda.
DiscoDSP'l on olemas selline plugin nagu Vertigo. See on mõeldud tavasämplite resämplimiseks ehk saad läbi igast filtrite anda täiesti teise kõla - sellega peaks saama tavalise flute ka sarnaseks väänata.
Tundub et seal lükatakse flute sämpel lõpus tagurpidi käima + hästi palju reverbi. Eks ma hiljem katsetan...
DiscoDSP'l on olemas selline plugin nagu Vertigo. See on mõeldud tavasämplite resämplimiseks ehk saad läbi igast filtrite anda täiesti teise kõla - sellega peaks saama tavalise flute ka sarnaseks väänata.
Tundub et seal lükatakse flute sämpel lõpus tagurpidi käima + hästi palju reverbi. Eks ma hiljem katsetan...
- StargateMax
- Äss
Huvitav, kust Project X selle Reasonist leidis? Millisest refillist? Ja millisele instrumendile, kas NN19, NN-XT või... palju võimalusi polegi
Igatahes mina kasutan Reason 3 ja sellega kaasas olevaid refille (+ veel mujalt saadud helisid) aga jungle flute'i nimelist asja pole leidnud...
Ja natuke veel:
Otsisin netist umbes 2 päeva seda Enigma-häält taga ja mitte kusagilt pole saada
Siin on muidu sellest üht-teist ka seletatud:
http://www.enigmamusic.com/forum/archiv ... -1673.html
Kui äkki keegi teab, kust seda saada või on kellelgi endal see "taj mahal" või "jungle flute" sample või mis ta täpselt ongi...
Tohutult meeldib mulle see hääl!
Igatahes mina kasutan Reason 3 ja sellega kaasas olevaid refille (+ veel mujalt saadud helisid) aga jungle flute'i nimelist asja pole leidnud...
Ja natuke veel:
Otsisin netist umbes 2 päeva seda Enigma-häält taga ja mitte kusagilt pole saada
Siin on muidu sellest üht-teist ka seletatud:
http://www.enigmamusic.com/forum/archiv ... -1673.html
Kui äkki keegi teab, kust seda saada või on kellelgi endal see "taj mahal" või "jungle flute" sample või mis ta täpselt ongi...
Tohutult meeldib mulle see hääl!
Mul pole reasonit enam arvutis aga hmmm NN19 oli kindlalt see riistapuu mis seda mängis.
Jungle flute asemel võib Native Flute ka olla(nimi pole üldse väga kindel)...Ma tean et kindlalt sarnane asi on seal olemas NN19 ja vaata sealt kus igast inimhäälitsused, scratchimised on
Reason 2.5's oli kindlalt olemas 3.0 peax see ka alles olema
Kui ei leia sealt siis panen Reasoni peale ja näitan et on
Jungle flute asemel võib Native Flute ka olla(nimi pole üldse väga kindel)...Ma tean et kindlalt sarnane asi on seal olemas NN19 ja vaata sealt kus igast inimhäälitsused, scratchimised on
Reason 2.5's oli kindlalt olemas 3.0 peax see ka alles olema
Kui ei leia sealt siis panen Reasoni peale ja näitan et on
- StargateMax
- Äss
hehee, mul vist on see refill kusagilt saadud juba, ei mäleta, kellegi käest kopisin vist
Aga Reasoni refill'id otsisin lõpuni läbi ja kõik flute-nimelised, mis leidsin, olid tavalised flöödid
Otsisin siis kõik teisedki refillid läbi ja kõige sarnasem oli mingi "bamboo flute", mis tegelikult jääb ikka tugevalt maha sellest õigest.
Proovin äkki siis ise midagi kokku klopsida, aga tulemus on kahtlane...
Aga Reasoni refill'id otsisin lõpuni läbi ja kõik flute-nimelised, mis leidsin, olid tavalised flöödid
Otsisin siis kõik teisedki refillid läbi ja kõige sarnasem oli mingi "bamboo flute", mis tegelikult jääb ikka tugevalt maha sellest õigest.
Proovin äkki siis ise midagi kokku klopsida, aga tulemus on kahtlane...
- StargateMax
- Äss
pusisin mingi värgi kokku, aga rahule ei jää, kuulasin kõrvalt ka Enigma oma
http://www.zone.ee/sgm/flt1.mp3
http://www.zone.ee/sgm/flt1.mp3
- StargateMax
- Äss
hehe, lahe, kui kellelegi meeldib
Aga ma ei jätnud jonni, hankisin endale sellise programmi, nagu KORG Legacy, kus on mitme sündi emulaator või kuidas seda nimetadagi... Väga lahedaid hääli on ka, aga pean hiirega klahvidel klõpsima, sest mul midi kbdi pole
Uurin veel seda, seal on tohutult palju hääli!
PS.
See Reasoni Soulful_eLAB.aif on just õige tämbriga, nagu Enigma oma, aga heli kuju pole see. Algab teisiti ja keskel pole seda jõnksu, kuigi tämber on ikka õige muidu.
Aga ma ei jätnud jonni, hankisin endale sellise programmi, nagu KORG Legacy, kus on mitme sündi emulaator või kuidas seda nimetadagi... Väga lahedaid hääli on ka, aga pean hiirega klahvidel klõpsima, sest mul midi kbdi pole
Uurin veel seda, seal on tohutult palju hääli!
PS.
See Reasoni Soulful_eLAB.aif on just õige tämbriga, nagu Enigma oma, aga heli kuju pole see. Algab teisiti ja keskel pole seda jõnksu, kuigi tämber on ikka õige muidu.