mis arvate ?

Musa - kuulamiseks ja kommenteerimiseks

Moderaator: Moderaatorid

Vasta
stone
Algaja
Algaja
Postitusi: 3
Liitunud: 28 Veebr 2009, 18:00

mis arvate ?

Postitus Postitas stone »

tere, tegin ühe mixingu. sooviks et keegi spetsialist veidike kommenteeriks. http://tigerstone.planet.ee/2009%20mixid/ tegelikult on neid siin rohkem. aga kõige uuem on "tragedi"
PriitS
Äss
Äss
Postitusi: 107
Liitunud: 20 Veebr 2006, 19:51

Re: mis arvate ?

Postitus Postitas PriitS »

Kuulan lugu ja panen kõik mõtted kohe kirja mis tulevad.
Miks see bass seal all nii PAKS on?? seal oleks nagu 2 erineva partiiga bassi!!! Üks on bassi partii - noh nagu ikka ja mingi teine peaaegu samasuguse tämbriga instrument mängib alt akorde!?!? Iilgelt mudane on sul bass. Sooviks kuulda selget liini. Mingi sudimine käib seal madalsagedustes. Loo alguses üks bass on häälest ära, ehk siis veic kõrgemale häälestunud. Minu jaoks bassi osa kohe üldse ei toimi.
Ma pakun välja et sa oled selle loo üle miksinud kusagilt netist tõmmatud midifaili järgi ;) http://www.mididatabase.com/19841988/po ... ragedy.mid Meloodia joonis on küll sama. Kuulates originaali, siis seal on bass küll paigas ja selgelt maha kirjutatav - näiteks!
stone
Algaja
Algaja
Postitusi: 3
Liitunud: 28 Veebr 2009, 18:00

Re: mis arvate ?

Postitus Postitas stone »

aitähh kommentaari eest.ei salga ,olen kasutanud midi põhja. ma ise ei oska pill mängida.
Seidy
Äss
Äss
Postitusi: 201
Liitunud: 01 Dets 2005, 18:59

Re: mis arvate ?

Postitus Postitas Seidy »

kokkumiks on kohati üpris halb, osad instrumendid on liiga valjud, osad ei kosta välja. kuulan konkreetselt hetkel "massachussets.mix.stone.mp3" ja lisaks et osade viiulite attac on liiga pikk, vahepeal toimub üldse mingi arusaamatu sebimine möne pilli vahel, kohati on mingi bass seal all kuulda, mis suvalise noodi peal müdistab? rütmis vöiks vaheldusi olla, st et loos ei juhtu midagi. sa ei ole nagu suurt midagi muud teinud kui lihtsalt tümaka taha pannud.
kuulasin tragedi ka ära. hihatimäng on liigaliiga segane, vöta harvemaks, vöi too ka teistsuguseid hati instrumente sisse. lead on suht röveda karjuva tooniga, muidugi selle vastu palju teha ei saa, kuna imiteerib inimhäält. bass on kurat teab kus sügavustes, kust ei kuule muud kui "korinat", löpu poole tuleb kuskil mingi suvaline bassikäik nagu kuskil, mis ei häälestu jällegi kuidagi? stringid on liiga esiplaanil, mingi kindla koha peal on nendel selline palju valjem koht kui tasaselt, vöiksid seal tasandamise eesmärgil nootide velocityt maha tömmata. samuti on neil jälle kohati liiga pikk attack. ja jälle kord ei juhtu loos mitte kui midagi. 5 minutit kordub see sama teema ilma mitte mingisuguse vahelduseta, ei mingit breiki, ei midagi. :?
sacref'i kohta. trummid on muuga vörreldes pisut liiga tagaplaanil, klaver liiga esiplaanil, ning vöiks väikse reveri saada. häiris, et too "koor" jäi kohati täiesti vait. järgmiseks häiris 1.47 sissetulev mingi sündi tagumine. esiteks oli see liiga vali ning teiseks sound oli ise ka kole. ning muidugi on ka too kitarrisoolo lead kole ning ebareaalne. bassikitarri oleks vöinud ehk oktaav madalamale vedada.

ei midagi isiklikku, lihtsalt "kriitika on arendav jöud" eesmärgil. :roll:
stone
Algaja
Algaja
Postitusi: 3
Liitunud: 28 Veebr 2009, 18:00

Re: mis arvate ?

Postitus Postitas stone »

tänks. ma sellepärast siit nende lugude kohta küsingi,et saaks areneda. see on hea ,ma julgen kriitikale otsa vaadata küll. proovin järgmiste tegemisel need punktid kõik arvesse võtta ja ehk teen ka need olemas olevad veits ringi(kunagi). õppida on veel palju.
Kasutaja avatar
raen
Autor
Autor
Postitusi: 1314
Liitunud: 17 Okt 2004, 18:33

Re: mis arvate ?

Postitus Postitas raen »

Seidy on Sinuga olnud oma postituses tõesti üsna karm aga jah, ka aus. Aga ära heida meelt, musa tegemine ongi üks lõputu harjutamine ... harjutamine ... harjutamine ...

Kuni ühel hetkel avastad, et kle, täitsa ok-lt juba tuleb ... :)
Vasta