Halloo!

Musa - kuulamiseks ja kommenteerimiseks

Moderaator: Moderaatorid

Vasta
globe
Tegija
Tegija
Postitusi: 33
Liitunud: 13 Dets 2008, 22:51

Halloo!

Postitus Postitas globe »

Oled suur või väike tegija, selle koha leiad lõpuks ikka üles :D
Kõigepealt respect Raenile selle eest, mis siin on. No teistele asjaosalistele ikka ka :wink:
No liitusin siis minagi siinsete tegijatega. Äkist võetakse kunagi omaks kah.
OK, paar sõna endast. Muusika kui nähtus jõudis minu ellu siis, kui hakkasin pealt vaatama õe harjutusi klaveritundideks mõned aastakümned tagasi. Esimene lugu, mille klaveril ise maha klimberdasin, oli Beethoveni Kuupaiste sonaat. Selle õppisin pähe kõrvalt vaadates, noodikirjast ei mõistnud midagi. Järgmine samm oli RAM poistekoor ja siis koolibänd. Paar lugu tegime vene Elfa makiga linti ka. Ja siis kadus lindiketas ja tuli piiiiikk paus.
Tahe midagi teha taastus koos Yamaha algelise musasündi juhusliku ostuga. Kohe tuli juurde kaelaga vene sünt ja Casio lastepill, millega esimesi salvestusi sai üritatud kassetmaki erinevatele radadele teha. Jätkus julgust ka Eesti esmesele eurovisiooniüritusele lugu pakkuda. Teine piiiiikkkk paus.
Aga tahtmine midagi teha ei ole kadunud. Aasta tagasi hakkasin soetama varustust, millega jälle musa teha. Kuna tehnika on kõvasti edasi arenenud, proovisin kohe reele hüpata ja mitte hakata eksperimenteerima vahepealsete lahendustega. Ühendan E-MU rauda Abletoniga. Proffide maastikule veel ei kipu, päris algajaks ennast ka ei pea. Igapäevane töö ei ole muusikaga seotud, see on Hobi. Suure algustähega. Ühesõnaga amatöör, kes ootab kriitikat. Esimene lugu ja stiilinäide siis siin: http://www.mardikas.ee/music/Lugu1_2.mp3
Kasutaja avatar
raen
Autor
Autor
Postitusi: 1314
Liitunud: 17 Okt 2004, 18:33

Re: Halloo!

Postitus Postitas raen »

Tere tulemast siia foorumisse, globe! :)

Head värsked soundid ja korralikud loobid olid selles loos. Natuke küll kippus asi minu jaoks lõpupoole venima ja korduma, ehk siis, oleks ka lühemalt hakkama saanud, aga noh, minu eelistused ongi sellised minimalistlikumad :D

Tantsubiidina on asi aga väga omal kohal. Kui Sa nüüd veel inimhääle mõnele oma loole pealelaulma paneks, siis oleks komplekt täiuslik! 8)
globe
Tegija
Tegija
Postitusi: 33
Liitunud: 13 Dets 2008, 22:51

Re: Halloo!

Postitus Postitas globe »

Täitsa nõus, liiga pikk lugu. Arvatavasti teen valmis ka lühema, ca 3-minutise versiooni. Et võtke seda varianti siis kui täispikka :)
Inimhäälega on aga jama. Ei ole nagu tahtnudki seda kõrvale tuua, esiteks - pole head häält käepärast ja teiseks - nõuab see rohkem tehnilisi ressursse, kui momendil on. Püüan lugudesse siisse tuua inimhäält, kuid sead mitte traditsioonilisel kujul.
Panen kohe üles teise loo, eraldi teemana, nagu soovitatud.
Vasta