Grey Cat - Hoy!

Musa - kuulamiseks ja kommenteerimiseks

Moderaator: Moderaatorid

Vasta
Kasutaja avatar
hall kass
Tegija
Tegija
Postitusi: 44
Liitunud: 10 Juun 2007, 22:53

Grey Cat - Hoy!

Postitus Postitas hall kass »

Kasutaja avatar
raen
Autor
Autor
Postitusi: 1314
Liitunud: 17 Okt 2004, 18:33

Re: Grey Cat - Hoy!

Postitus Postitas raen »

Hea koht oli loo algusepooles rütmiline üleminek - algul lõi kick katkendlikult ja vastu rütmi, siis aga hakkas pärirütmi virutama. See andis hea efekti, et "nüüd läks lugu käima" :D

Huvitavad soundid. Mis mõte mul aga pähe turgatas, et praegu on Sul enamus asju tsentris koos ja siis on mingid stereo-asjad, mis on laialt panoraamis. Mulle aga tundub, et hea on kasutada küll rohkesti puhtalt monosounde, aga need siis teineteisest panoraamis eemale keerata. Kui näiteks kuulata mingeid rock ja country asju, kus on erinevaid instrumente väga palju, siis seal on kõik mono soundid. Aga need on keeratud ( eriti need mis korraga mängivad ) ära kaugele vasakule ja paremale ja ükski ei söö teist ära. Ja kokku moodustub neist kena ühtlane stereosound.

Ehk siis, mulle tundub, et monosoundidega on miksingus lihtsam opereerida. Kui stereosounde üksteise otsa laduda, siis matavad need teinetest ära ( eriti hull on siis, kui asju stereolaiendajaga laiaks ajada. Siis võib olla kindel, et kui sellist musa näit. monos kuulata, muutuvad need "laiad stereosoundid" täiesti olematuks )

Ehk kõige kokkuvõtteks, mono - hea, stereo - paha! :D Vähemalt üksikute träkkide puhul miksimisel.
PriitS
Äss
Äss
Postitusi: 107
Liitunud: 20 Veebr 2006, 19:51

Re: Grey Cat - Hoy!

Postitus Postitas PriitS »

Raeniga täitsa nõus. Koguaeg peab sul olema kusagil ligidal MONO NUPP mida aegajalt vajutada ja kuulata, et ega mõni pill vahepeal kaduma läinud pole või liiga esile kerkinud.
Mõnikord ma isegi meelega "unustan" selle mono nupu sisse ja miksin loo valmis, nii sageduslikult kui nivooliselt. Hiljem lasen nupu lahti ja kohendan siis ka stereo pilti. N.ö. stereos ja monos kuulates ei tohiks olla nivoolisi erinevusi siis on kõik paigas.

Aga lugu on lahe, eriti need "Hoi!"-d 8) !!

PriitS
Vasta