UUS LUGU 2 :)

Musa - kuulamiseks ja kommenteerimiseks

Moderaator: Moderaatorid

Vasta
upcash
Algaja
Algaja
Postitusi: 7
Liitunud: 02 Mai 2008, 10:29

UUS LUGU 2 :)

Postitus Postitas upcash »

Tere kõikidele,

Nüüd siis mu teine lugu valmis, mida sai siis REASONIS 4 tehtud.
Paras CHILL tuli jälle välja aga loodan et meeldib.

www.golomb.ee/fun.mp3

Tervitades,
Ilja Golomb
Kasutaja avatar
raen
Autor
Autor
Postitusi: 1314
Liitunud: 17 Okt 2004, 18:33

Re: UUS LUGU 2 :)

Postitus Postitas raen »

Täitsa lõbus. Sellise soundiga musa tegid 1980-ndatel Itaalia stuudiomuusikud ja kuigi tänapäeva kontekstis võib see süntide piuksutamine tunduda veidi ehk naljakas ja lapsik, siis mulle see meeldib! :D

Tõsi, Sinu stiil ehk kisub isegi sinna 90-ndate eesti diskosse ( Estini ja HoveryCovery alguse otsa asjad jne ), aga siis peaks kickdrum olema rohkem "kopp-kopp-kopp"

Mina panekski snare-trummile põgusa pre-delayga reverbi ( või, kui tahad päris stiilne "80-ndate italiano" olla, siis tavalise delay ) taha. Praegu jääb natuke liiga kuivaks - plõks ... plõks ...

EDIT. Ära quantiseeri kõike nii masinlikuks. Võid proovida näit. nii, et kui oled loo valmis saanud, siis valid Reasonis edit-select all ja siis avad F8-ga Tool Window, sealt siis määrad Quantize alt näiteks Random 10 ticks ja siis muidugi Apply . Sellega Sa nihutad kõik noodid teineteise suhtes pisut nihkesse ja asi kõlab märksa loomulikuma ja ruumilisemana, kick ja bass ei söö teineteist ära jne.

Ja veel, Sul on siin mitu mono soundi. Mono on hea, aga erinevad mono-soundid oleks minu arvates hea keerata ära kaugele vasakule ja paremale, mitte jätta nad keskele.
Vasta