vana hea lugu

Musa - kuulamiseks ja kommenteerimiseks

Moderaator: Moderaatorid

Vasta
andresl
Autoriteet
Autoriteet
Postitusi: 63
Liitunud: 22 Mai 2006, 17:24

vana hea lugu

Postitus Postitas andresl »

http://www.fonod.pri.ee/quando%20proov.mp3

Vana ja tuntud lugu. Plaanin ploki jagu selliseid toredaid instrumentaalpalakesi teha. Mänguoskust paluks mitte kommenteerida :) Tegu lihtsalt prooviga. Aga fono kohta ootan küll arvamusi... mis hästi, mis halvasti sagedused jms.

Ära ei ütle ka sellest, kui keegi viitsiks kasvõi midi failina (veel parem, kui wav'i saaks) harjakestega soolotrummi ehitada. Kuna ise pole trummar, siis see pool trummide hingeelust on täiesti võõras.


Kasutatud siis Cubase SE3, Halion SE (bass, string, nat kitarr, el kitarr läbi guitar suite efektiploki), Groove Agent SE, Akordion Firotti läbi samson C02 mikri ja behringer puldi. Kjaehrus Audio vabavaralised reverbid, delayd.
Kasutaja avatar
raen
Autor
Autor
Postitusi: 1314
Liitunud: 17 Okt 2004, 18:33

Postitus Postitas raen »

Oli tõesti vana lugu ... ja hea ka! :D

Hea ka Sinu esituses. Ainult kaks asja häiris - see soolokidra aseaine ( liiga kile ja üleüldse keemiline, seega minu arvates ei sobinud sellesse miksi ) ja see "krrrrrrrrr-rrrr-rrrrrr", ma ei mäleta lambist, mis selle percussioni nimi oligi, natuke liiga tihti tuleb ja kuna on alati sama sämpel, siis hakkab häirima.

Muus osas väga hästi balansis asi ja mõistagi akordion ... nämmmu! :D Elus asi on asendamatu ...
andresl
Autoriteet
Autoriteet
Postitusi: 63
Liitunud: 22 Mai 2006, 17:24

Postitus Postitas andresl »

thnx heade sõnade eest :oops:

Eks ta praegu selline natuke üle jala tehtud asi on. Vahepeal vaja tasulist tööd ka teha. Kui aega rohkem on, saab edasi mõelda.

Minule isiklikult tundub aga, et kõlapilt (sageduskarakteristika) on liiga kitsas. Sellepärast oleks huvitav teada, kuidas see mix teistes helisüsteemides kõlab. Võib- olla on kellelgi soovitusi sageduste koha pealt?

Kitarriga selline lugu, et esimene vaimustus oli suur, kui leidsin lõpuks ometi vabavaralise bossi kitarriploki imitatsiooni, mis vähemalt meenutab kitarriploki heli. Siiani ei ole leidnud isegi ühtegi tasulist tõsiseltvõetavat pluginat (kui keegi oskab soovitada, oleks väga tänulik, sest ise olen leidnud seni vaid kitarriplokke, millede tegelik nimi peaks olema sääsepinin vms. See oli esimene, mis soundi sees suudaks kõrva ära petta). Sellest ka ind uut asja ekspluateerida :) Usun isegi, et kui kasutada korralikku elektrikitarri algheli, saaks enam- vähem tulemuse (vist :) ).
Kasutaja avatar
raen
Autor
Autor
Postitusi: 1314
Liitunud: 17 Okt 2004, 18:33

Postitus Postitas raen »

kuna kitarr pole klahvpill, siis "klahviga mängitud kitarr" ei kõla kunagi nii, nagu päris. Olgu siis sound kuitahes hea. :D

Kuulasin Su lugu veelkord ja minu arust küll mingit soundi "kitsust" pole. Akordion on ilus puhas ja parajalt ees. Fono toetab soolopilli täpselt õiges vahekorras. Hästi tehtud!
Kasutaja avatar
sheridan
Tegija
Tegija
Postitusi: 32
Liitunud: 12 Juun 2006, 08:12

Postitus Postitas sheridan »

raen kirjutas:ja see "krrrrrrrrr-rrrr-rrrrrr", ma ei mäleta lambist, mis selle percussioni nimi oligi,
vibroslap on selle nimi :D
kahjuks pole minu maitse, aga trummide-alaseid koostööpakkumisi võib küll teha.
"I don't use Logic, I use Reason" - Unter Null
Vasta