Eile õhtul hakkas igav. Ei viitsinud miskit teha, aga siiski oli soov millegagi tegelda... ja siin kuulete selle "igavlemise" resultaati.
http://paadikapten.googlepages.com/My_Soul.mp3
Üks open hihat sai ilmselt liiga valjuks keeratud, aga pole kindel, kas saan muuta-praegu on FL mul juba ridamisi projekte tuksi keeranud, nii et ma ei saa salvestatud asju enam avada. See siin on 12 tunni jutti jämmimise tulemus.
EDIT: lasin kõrvadel pool päeva puhata ja, no jah, mis siis hiljem kuulates selgus Aga, noh, ütleme, et seekord ma lihtsalt lasin omal pidureid veidi lõdvemaks ja vötsin mönuga
Igav oli lihtsalt...
Moderaator: Moderaatorid
Heh, päris omapärane, kergelt kakofooniline heliriba ...
Huvitavad soundid ja nende kooslused. Ainult, et teema-arendused võiks poole kiiremalt käia. Ehk siis - näiteks kaheksa "kellalöögi" asemel neli ja juba uus teema peale. Tänapäeva inimestel kiire, kes see ikka viitsib 6-7 minutit jutti kuulata ...
Huvitavad soundid ja nende kooslused. Ainult, et teema-arendused võiks poole kiiremalt käia. Ehk siis - näiteks kaheksa "kellalöögi" asemel neli ja juba uus teema peale. Tänapäeva inimestel kiire, kes see ikka viitsib 6-7 minutit jutti kuulata ...
Minu õde kutsus mind vahel tiitliga "vana rahu ise"raen kirjutas:Heh, päris omapärane, kergelt kakofooniline heliriba ...