Algaja muusik näitab kah ennast;)

Musa - kuulamiseks ja kommenteerimiseks

Moderaator: Moderaatorid

Vasta
DJ Elf
Tegija
Tegija
Postitusi: 41
Liitunud: 20 Nov 2006, 17:59

Algaja muusik näitab kah ennast;)

Postitus Postitas DJ Elf »

http://paadikapten.googlepages.com

Hetkel (ehk siis ajal, mil seda postitust kriban) põhilised tööriistad on Audacity, Fruity Loops 3, FL Studio 6 ja 140 kroonine mikrofon. Oskused on kah veel algaja tasemel ja seetõttu ärge näkku lööge-küll aga on teretulnud inf, mida võiks muusikas parandada ning millist softi/rauda juurde hankida.
Arvuti taga on võimendiks lintmakk Orbita 106 Stereo, kõlarid on 25AC-109 ja Vega 25 AC-101, pluss veel mingid 90 kronused klapid.
Arvuti: 1,7 GHz prose, 192 MB ram, 6,4 GB kõvaketas. Plaan on osta eraldi helikaart ja mälu juurde, aga luksust ma lubada ei saa, mitut tuhandet helikaardi eest ma praegu välja panna ei suuda.
Veel on mõttes hankida softi, kaasata süsteemi oma süntekas Aelita, osta selle kõrvale mikserpult ja üks tänapäevasem sünt... aga see tuleb tasapisi ja
midagi lubama ma ei hakka, plaanid võivad muutuda ja lõppude lõpuks sõltuvad muusika omadused just minust endast... Teoreetiliselt peaks ju ka selle "vaese mehe süsteemiga" saama miskit teha, eks ole?
PriitA
Tuntud tegelane
Tuntud tegelane
Postitusi: 22
Liitunud: 15 Apr 2006, 20:25

Postitus Postitas PriitA »

Kindlasti annab teha :D Mulle isiklikult meeldis sinu komplektist võimendi. Tuletas meelde enda esimest elektrikidra soundi, mille tekitasin analoogse võimendi järgi.
Kasutaja avatar
raen
Autor
Autor
Postitusi: 1314
Liitunud: 17 Okt 2004, 18:33

Postitus Postitas raen »

"DanceinLove" jättis väga hea mulje. Just tänu oma kuidagi positivistlikule ja elurõõmsale hoiakule. Trummi-tremolod oleks küll võinud veidi vähem masinlikud olla ( velocityga rohkem mässata ), aga muidu head soundid. Hea hoogne asi.

Kuulasin põgusalt teisi asju ka, päris huvitavad soundid sul, aga mina ootan muusikast rohkem mingeid loogilisi ja muusikaliselt põhjendatud arenguid, mitte pelgalt loopivaid sounde ja sestap ei viitsinud väga süveneda ... :)
DJ Elf
Tegija
Tegija
Postitusi: 41
Liitunud: 20 Nov 2006, 17:59

Postitus Postitas DJ Elf »

Vasta